Най-краткият месец в годината се изтърколи съвсем неусетно, но вече дори

...
Най-краткият месец в годината се изтърколи съвсем неусетно, но вече дори
Коментари Харесай

Новите филми и сериали на Netflix през март

Най-краткият месец в годината се изтърколи съвсем незабелязано, само че към този момент даже не ни прави усещане, тъй като свикнахме времето да минава бързо.
 Your Place or Mine, Formula 1: Drive to Survive и новите филми и сериали на Netflix през февруари
Новите филми и сериали на Netflix през февруари

Ето какво ни чака през най-краткия месец от годината

Сега обаче сме заредени с нови сили за новия месец. Той ще ни предложи доста нови страсти, а наред с тях и един куп нови филми и сериали за гледане.

Netflix, несъмнено, са се подготвили и за този месец с какво хем да ни изненадат, хем да ни приковат към диваните. Ето и какво ни сграбчи окото през март:

Sex/Life

Започваме стремително месеца с втори сезон на сериала, който през 2021 година накара всички да приказват за него. Не тъй като сюжетът му бе кой знае какъв брой новаторски или цялостен с изненади, а поради многото секс подиуми.

В първи сезон видяхме, че Били (Сара Шахи) просто не може да не помни остарялото си гадже Брад (Адам Димос), с което е изпитвала доста по-пламенни усеща, отколкото със брачна половинка си Купър (Майк Вогъл). Сега втори сезон ще стартира там, където първи ни остави.

В главата на Били още веднъж ще бъде безпорядък, само че този път нито Брад, нито Купър ще тичат след нея, както беше до момента. Дори в противен случай, филмовият откъс подсказва, че ще бъдат намесени нови дами.

Sex/Life е в Netflix от 2 март

Next in Fashion

Продължаваме с още един втори сезон, само че този път на риалити предаване, което изправя фешън дизайнери на ръба на опциите им в опит да завоюват.

Голямата премия не е единствено 200 000 $, само че опцията сбирката им да бъде показана пред света. Във втори сезон Тан Франс още веднъж ще бъде водещ, само че този път компания ще му прави и Джиджи Хадид.

Друго забавно за новия сезон е, че оценяващи работата на дизайнерите ще бъдат най-различни хора от стилната промишленост. От Хейли Бийбър и Бела Хадид до Донатела Версаче.


Next in Fashion е в Netflix от 3 март

Luther: The Fallen Sun

И към този момент няма по какъв начин да не си дойдем на думата с кино лентата, който чакаме най-вече този месец. Luther: The Fallen Sun е освен продължение на пети сезон на сериала, само че и самобитен свършек на историята.

В него ще забележим Джон Лутър (Идрис Елба) в пандиза, тъй като всички пъти, в които е нарушавал закона, с цел да хване неприятните, в този момент ще му стъжнят живота. Но на Лутър му се постанова да избяга, тъй като в Лондон вилнее сериен палач, с коготото полицията не може да се оправи.

Още по-трудно ще му бъде да залови неприятния, тъй като с изключение на полицията, и самият палач е по петите му, тъй като вижда в него най-голямото си предизвикателство. Ще бъде забавно да забележим по какъв начин ще приключи историята, а и в ролята на неприятния ще бъде Анду Съркис, което е обещаващо.

Luther: The Fallen Sun е в Netflix от 10 март

Shadow and Bone

Завършваме селекцията за месеца с втори сезон на Shadow and Bone - сериалът, основан на книгите на Лий Бардуго за Вселената Гриша.

Ако в първи сезон Алина Старков съумя да победи военачалник Кириган, то не е ясно дали ще успее да направи това още веднъж. Просто тъй като хората я одобряват със смесени усеща - някои я обичат и почитат, до момента в който други я считат за изменник.

Кириган, от своя страна, още веднъж ще се завърне в опит да приключи започнатото и Долината на смъртната сянка да обхване целия свят, с цел да може всички да са под него надзор. Ще чакаме втори сезон с неспокойствие, тъй като в него още веднъж присъединяване има българинът Юлиян Костов.

Shadow and Bone е в Netflix от 16 март

През месец март може да обърнем внимание и на Monique Olivier: Accessory to Evil (2 март), Love at First Kiss (3 март), Chris Rock: Selective Outrage (5 март), MH370: The Plane That Disappeared (8 март), Money Shot: The Pornhub Story (15 март) и Wellmania (29 март).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР